Luchtig comfort tijdens het wandelen

Luftiger Komfort beim Wandern

Te warm om te wandelen? 

Dit excuus trekt niet meer, want met Qlear op je voeten kun je je volgende tour helemaal niet verwachten, zelfs bij hoge zomertemperaturen. 

Wandelen in de zomer

Naast het luchtige ontwerp, overtuigt Qlear ook op blote voeten zool met zijn comfortabele, wat, ondanks de flexibiliteit, je absoluut zeker op de voeten geeft. 

Wat heb je nog meer nodig in de zomer?

Voel je vrij, voel je ZAQQ. 

 

 

De luchtigste wandelschoen

Een gesloten buitenschoen is te veel voor u en een sandaal biedt u niet de bescherming die u nodig hebt? Toen vond je je nieuwe blote voetschoen met onze Qlear.

Gesneden als een gesloten wandelschoen, biedt onze Qlear u prachtig comfort door de grote luchtmaak, zelfs op bijzonder warme dagen.

Lees ook het ervaringsrapport van Christoph Door, die volledig overtuigd is van zijn Qlear Barefoot -schoenen - hierheen! 

>> Qlear <<  

Veganistisch, waterdicht, ademend 

Wil je het veilig spelen en ben je op zoek naar een waterdichte blote voetschoen? Onze Quest Low is de perfecte keuze.

De hoge ademhalingsactiviteit van onze zoektocht zorgt ervoor dat je voeten aangenaam koel blijven, zelfs als de zon genadeloos schijnt. 

Het veganistische buitenmateriaal is robuust en ziet er tegelijkertijd stijlvol uit, zodat je deze blote voetenschoen gemakkelijk naar de wandeling door de stad kunt dragen.

Of het nu op wandelpaden of in de stad is, Quest vergezelt je overal en maakt je er altijd goed uit.

>> Quest <<   

 

Terug naar blog
1 van 3