Ik heb eindelijk de juiste sandalen gevonden

Endlich habe ich die richtigen Sandalen gefunden

Christoph vindt zijn nieuwe QLEAR Dark Brown veel mooier dan op de shopfoto’s te zien is. Maar dat niet alleen, hij is ook overtuigd van het draagcomfort en draagt de open barefootschoen voor wandelingen, verhuizingen en zelfs op kantoor. Zo heeft hij voor elke gelegenheid een zomerschoen gevonden.

Wij zijn blij dat onze QLEAR je zo goed bevallen en wensen je er vele mooie tochten mee.

 

Wil jij ons ook een bericht voor publicatie toesturen?

Stuur ons dan een e-mail:

we@zaqq.de

Ik draag al ongeveer 6 jaar uitsluitend barefootschoenen en ben volledig overtuigd van dit concept. Tot nu toe heb ik voornamelijk schoenen van een ander bedrijf gedragen en was onder de indruk van de kwaliteit. Helaas gingen een paar van deze schoenen na een korte draagperiode kapot, dus ik zocht naar alternatieven.

 

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-3 

Ik had eerder al schoenen van ZAQQ gekocht, die me overtuigden door hun draagcomfort en duurzaamheid.

Ik was al een tijdje op zoek naar een alledaagse variant, ik had al eerder sandalen met teenscheiding geprobeerd, maar kon er helaas niet mee overweg. Uiteindelijk kocht ik de sandaal QLEAR Dark Brown van ZAQQ, nu over deze schoen:

Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-4  

Allereerst vind ik hem er veel aantrekkelijker uitzien dan op de website. De schoen maakt een robuuste en hoogwaardige indruk wat betreft de afwerking en de gebruikte materialen.

De vetersluiting met de klittenband midden op de voet is een leuk snufje dat ervoor zorgt dat er niets loshangt.

De tenenbox is groot genoeg, ik had ook deze keer geluk met 45, mijn standaardkeuze. De schoen glijdt niet weg en knelt niet om de voet. Het binnenleer is aangenaam zacht, ik hoop dat het niet doorslijt.

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-5 

Ik heb de schoen al gebruikt tijdens een verhuizing naar de 4e verdieping, meerdere wandelingen gemaakt en was regelmatig op langere fietstochten.

Wat mij positief opvalt is dat de schoen minder doet denken aan een barefootschoen omdat de dunne zool blijkbaar nog gewatteerd is aan de binnenkant. Hierdoor is het contact met de grond niet zo direct, maar prettig en slechts licht gedempt.

De QLEAR Dark Brown lijkt ook gemaakt te zijn voor duurbelasting. Zelfs na urenlang lopen zit de schoen comfortabel om de voet, knelt niet en buigt niet in een bepaalde richting, zoals soms het geval is bij andere barefootschoenen.

 Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-6 

Bovendien ziet de schoen er zeer goed uit en kan ook op kantoor gedragen worden; sinds Covid19 zijn de kledingvoorschriften op kantoor relaxter geworden. Dus zelfs een dagje op kantoor zitten is geen probleem.

Erfahrung-ZAQQ-Barfussschuhe-QLEAR-4

Conclusie: Deze QLEAR Dark Brown is precies goed voor mij. Hij is luchtig, comfortabel, duurzaam en ziet er ook nog eens goed uit.

 

Terug naar blog
1 van 3