Ballerina barefootschoenen geschikt voor alle gelegenheden: TWIST Velours Black

Ballerina Barfußschuhe, die zu allem passen: TWIST Velours Black

Onze klant Ria heeft na een twee voetoperaties een comfortabele ballerina barefootschoen gevonden die ze stijlvol kan dragen op broeken en rokken.

Wij zijn blij dat je met onze TWIST een prettige en vrouwelijke schoen hebt gevonden en wensen je een heerlijke zomer met hoog draagcomfort.



Wil jij ons ook een recensie sturen voor publicatie?

Schrijf ons dan gerust:

wij@zaqq.de



Ervaring-ZAQQ-Twist-2

Ik heb jullie schoenen pas onlangs online ontdekt omdat ik op zoek was naar comfortabele schoenen. Jammer dat ik ze niet eerder kende; ik had mezelf een hoop oncomfortabele aankopen kunnen besparen, die vaak nog door de schoenmaker aangepast moesten worden.

Na twee voetoperaties had ik echt behoefte aan goede kwaliteit en een goede pasvorm. Ik vond beide bij ZAQQ met de TWIST Velours Black Ballerina.

Ik was op zoek naar een ballerina in een neutrale kleur die ik met zoveel mogelijk outfits kon combineren. Daarom heb ik gekozen voor de ZAQQ TWIST Velours Black Ballerina.

Hij past heel goed bij lange en korte broeken, maar ook bij rokken en jurken in verschillende lengtes. Door de zwarte kleur oogt hij klassiek en het suède geeft hem een ontspannen en elegante uitstraling. Daarnaast geeft de strik de schoen een vrouwelijke uitstraling en hebben zowel de neus van de schoen als de strik een glitterlook, wat de ballerina’s nog een extra bijzonder tintje geeft. Deze schoen is een echte allrounder.

der.
Ervaring-ZAQQ-Twist-3

De schoen is onderhoudsvriendelijk, neemt nauwelijks stof op en kan eenvoudig worden geborsteld als hij toch een keer gereinigd moet worden. Dit is geen probleem en de schoen ziet er weer als nieuw uit. De schoen brengt me veel plezier, zit heerlijk en laat mijn voeten slanker lijken. 

Ik droeg de ballerina’s eerst thuis en daarna voor het eerst kort buiten met dunne sokken, zoals ik gewoonlijk deed. Aangemoedigd door het hoge draagcomfort heb ik de sokken de tweede keer uitgelaten – en ik had geen drukpunten – gewoonweg geweldig!

Bovendien hebben de ballerina’s een prachtig modern design en zijn ze ongelooflijk licht. Ga vooral zo door. Ik vind het heerlijk dat ZAQQ schoenen niet ingelopen hoeven te worden. Ze zijn absoluut een zegen voor iedereen die problemen met zijn voeten heeft en niet wil inleveren op stijl. Topschoenen!

Graag ook ballerina’s in donkerblauw met donkere zolen aanbieden, bijvoorbeeld de TWIST of SUQAR. Ik zou ze onmiddellijk kopen.




Terug naar blog
1 van 3