Nieuwe blote voeten schoenen in de winkel

Neue Barfußschuhe im Shop

Heb je al de modellen ontdekt die we sinds deze week in de winkel hebben gehad? 

Nieuwe kleuren en materialen 

We hebben nieuwe varianten in de winkel voor enkele van onze populaire blote voetschoenen. U kunt in het menu vinden Nieuwigheid Altijd alle gloednieuwe modellen. Het is het beste om zelf te kijken!

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

 

Nu ook veganistisch 

Onze Attraqt is een van de meest populaire modellen voor de koelere dagen. Nu kun je het eindelijk vinden van veganistische materialen in de winkel.

Van onze Attraqt Vegan Black en Attraqt Vegan Brown, wachten een paar exemplaren om gedragen te worden. Het kan gebeuren dat de meest gewilde maten snel uitverkocht zijn.

Maar maak je geen zorgen, natuurlijk produceren we. Dit duurt echter een tijdje, omdat we bekend zijn om alles in onze fabrikant te produceren.

>> attraqt <<

 

 

 

In een nieuwe kleur

Iviq is de moderne sneaker die je maximale bewegingsvrijheid en lichtheid geeft. Dit sneakermodel is al jaren een van de meest populaire in de winkel. 

Vanaf nu vindt u deze sneaker ook in het zwart.

Met zijn eenvoudige ontwerp is Iviq Black zelfs geschikt voor casual looks op kantoor. 

Bak hem en geniet van vrijheid tijdens het rennen!

>> IVIQ <<

 

 

 

Treq/Terraq met wintervoeding 

Koude voeten in de winter? Met Treq winter waterdicht heb je een op blote voeten schoen die warm is en ook op de koudste dagen voor warme voeten zorgt.

Maar niet alleen dat met de ZAQQ Terra Barefoot Sole Je hebt de beste slipweerstand, zelfs bij nat weer en loop veilig door de winter. Je bent ook beschermd van bovenaf, omdat onze TREQ absoluut waterdicht is.

Nu vindt u Treq Winter niet alleen in het zwart, maar ook in bruin!

>> Treq voor vrouwen <<

>> Terraq voor mannen <<

 

 

Eindelijk ook in Brown 

Met onze warme prequel heeft u altijd goede -gedempereerde voeten in de koude winter. 

Deze lage schoen wordt iets hoger gesneden om u de ideale koude bescherming in de winter te geven. Vanaf nu vindt u onze prequel gemaakt van Nappaleder, niet alleen in het zwart, maar ook in bruin.

Natuurlijk is de veganistische variant nog steeds beschikbaar.

>> prequel << 

Terug naar blog
1 van 3