Zwart -wit Sommer -collectie

Black & White Sommer Kollektion

Wist je dat onze bestsellerkleuren in de zomer zwart -wit zijn?

Niet verrassend, omdat deze klassieke kleuren perfect passen bij elke outfit. 

Zwart en wit

Met onze zwart -witte Sommer -collectie ben je niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol.

Of het nu op het strand is, een wandeling met een stad of in het park - je hebt altijd een goed figuur gesneden met onze blote voeten schoenen.

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

 

 

Met elegantie door de zomer

De LOOQ Ballerina is de perfecte toevoeging voor elke elegante outfit. Of het nu op kantoor is, tijdens een diner of op een ontspannen wandeling - deze blote voetenschoen past altijd. Zijn vrouwelijke silhouet en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je je de hele dag op je gemak voelt. 

Ongeacht of je het klassiek in zwart of wit leuk vindt, of dat je liever de neiging hebt om bruin of naakttinten te hebben, je bent altijd op de juiste plaats met LOOQ.

>> looq <<  

 

 

 

Elegantie ontmoet comfort 

Onze Eloq Black zal een revolutie teweegbrengen in uw zomer. De gloednieuwe sandalen voor heren worden gekenmerkt door het hoogwaardige vakmanschap en het zachte Nappa -leer, dat zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Met haar riemen en de verstelbare gesp zit ze perfect en zorgt ze voor een veilige hold die je de hele dag door vergezelt.

Of het nu gaat om een ​​lichte linnen broek en een los shirt voor een stijlvolle zomerlook of shorts en een t-shirt-je snijdt altijd een goed figuur met Eloq Black.

>> ELOQ <<   

 

 

Tijdloze stijl in zwart en wit

Ons Sparq Low Black White is een moderne sneaker in de klassieke kleuren zwart en wit, die niet in een garderobe zou moeten ontbreken.

Het hoogwaardige Nappa -leer, open -gepermde en glanzend, geeft de blote voetenschoen een nobele noot. De zijstrepen plaatsen speciale hoogtepunten in het wit en geven de sneaker een sportieve aanraking. 

Onze Sparq Low Black White is een combinatie van een moderne stijl, maximaal comfort en eerste klasse kwaliteit.

>> sparq << 

 

 

 

Innovatief ontwerp voor maximale hold 

Onze qava -teen separator sandalen maken indruk op zijn verfijnde snit, die u een buitengewone vasthouden biedt. De smalle riemen gemaakt van zacht nappa -leer kunnen individueel worden aangepast, zodat de zool altijd optimaal op uw voet zit in tegenstelling tot conventionele flip -flops. Dit goed doordachte ontwerp garandeert niet alleen stabiliteit, maar ook maximaal comfort.

Qava is de perfecte symbiose van elegantie en casualiteit. Combineer met jeans voor een ontspannen look of draag ze naar een jurk voor een elegant uiterlijk.

>> qava <<    

 

Maximale vrijheid voor uw voeten 

Onze Qoss Black combineert elegantie en comfort in een uniek ontwerp. 

De teenafscheider is zo zachtjes ontworpen dat niets wrijft of pijn doet. Dus je kunt de hele dag comfortabel en zorgeloos rennen. De breedte, fijn geschuurde lederen strips biedt u extra hold en stabiliteit.

U zult geen meer nobele en handiger flip -flop vinden! Of het nu voor een dag op het strand is, een wandeling door de stad of een ontspannen zomersfeestje - de Qoss Black is altijd de juiste keuze. 

>> Qoss <<

 

 

 

Sportieve, elegante look 

Ons Qody White is de belichaming van een vrouwelijke blote voetganger, die een bijzonder nobele blik door de slimme combinatie van zwart en wit geeft. Het zwarte leer aan de zijkanten boeide met zijn oorspronkelijke structuur en schijnt prachtig in de zon.

Of het nu gaat om de stad, op kantoor of op een ontspannen wandeling - met de Qody White ben je altijd stijlvol en comfortabel.

>> Qody <<  

 

Comfort als op wolken 

Onze Suqar White is uitgerust met een comfortabele sneakerzool, die je leuk vindt op wolken bij elke stap. In deze ballerina's kun je urenlang rennen zonder spanning op je voeten.

Het zachte Nappa -leer past zich perfect aan je voetvorm aan en zorgt voor een comfortabele pasvorm. Glip gewoon naar binnen, ren weg en zie er vrouwelijk uit! 

Of u nu op zoek bent naar een elegante blote voetenschoen voor uw bruiloft of van witte ballerina's voor jeans, Suqar White biedt jullie allebei: een vrouwelijke look en een onvergelijkbaar draagcomfort dat je tot nu toe niet hebt ervaren bij ballerina's.

>> Suqar << 

 

Ademhalingsactiviteit voor hete zomerdagen 

Als je het luchtig leuk vindt, maar toch je voeten bedekt wilt houden, is de Qruise White precies de rechter op blote voeten schoen voor je. De gulle luchtspleulen bieden uw voeten optimale ademhalingsactiviteit, zelfs op de heetste dagen.

Het zachte, flexibele leer past zich perfect aan aan uw voetvorm en maakt een onvergelijkbaar hardloopgevoel mogelijk. 

Voel de lichtheid bij elke stap en geniet van de warme dagen ten volle met onze Qruise White.

>> Qruise << 

 

 

Perfect voor je zomeravonturen

Ons Qlear Black is de Outdoor Barefoot Shoe, die speciaal is ontwikkeld voor je zomeravonturen. Door de slots kunnen je voeten zelfs op de heetste dagen ademen.

Het maakt niet uit hoe veeleisend uw pad is, deze blote voetschoen biedt u de perfecte balans tussen ventilatie en bescherming. Je voeten blijven fris en comfortabel, zelfs als de temperaturen stijgen. 

Qlear Black biedt u alles wat u verwacht van een blote voetenschoen van hoge kwaliteit: ademhalingsactiviteit, flexibiliteit, veilig hold en praktisch comfort.

>> Qlear << 

Terug naar blog
1 van 3