Waterdicht en NutschFest | ZAQQ Op blote voeten schoenen

Waterproof & Rutschfest | ZAQQ Barfußschuhe

Wat is vooral belangrijk in de herfst?
Natuurlijk, een waterdichte blote voetschoen waarmee je niet wegglijdt, zelfs niet op natte bladeren.

Waterdicht en mutschfest

Ons ZAQQ Sole Terra en UltraPrip zijn geoptimaliseerd om u veel grip te geven. Gecombineerd met een waterdichte bovenwerk, heb je de perfecte herfstschoen met op blote voeten gevoel.

Voel je vrij, voel je ZAQQ.


Hoog weer

Of je nu onze Q2 draagt ​​in nat herfstweer in het dagelijks leven of op lange wandeltochten - je bent altijd goed uitgerust met deze blote voetenschoen.

Dankzij de waterdichte materialen blijven je voeten droog, zelfs bij regenachtig weer, terwijl de ZAQQ Terra Sole biedt u een optimale greep op gladde paden.

Met Q2 gaat het gemakkelijk hoog uit, een buitenboot die een groot plezier is op elk terrein.

Q2




Comfortabel, veilig en absoluut weerbestendig

Onze esqape/sqout vergezelt u met de ZAQQ Terra Sole door elke herfstuitdaging - comfortabel, veilig en absoluut weerbestendig!

Overtuigt visueel Esqape/squt met zijn moderne, tweekleurige ontwerp, dat beschikbaar is in verschillende kleurencombinaties zoals blauwgrijs, blauw-oranje of bruin oranje.

Je kunt het gemakkelijk combineren met je buitenkleding. Deze stijlvolle schoen snijdt ook een geweldig figuur in het dagelijks leven met casual jeans en truien.

Esqape

Sqout



Voor natte herfst- en koude winterweer

Treq/Terraq is de perfecte buitenboot voor natte herfst en koud winterweer.

Met zijn verschillende kleurontwerpen, waaronder sterk geel en blauw en tijdloos grijs, bruin en groen, is er iets voor elke smaak. Voor de koude dagen zijn twee winterontwerpen beschikbaar in zwart en bruin met warm voeding.

Dankzij de waterdichte materialen en de bijzonder niet -slip ZAQQ Terra Sole biedt u de treq optimale bescherming en stabiliteit op elk oppervlak.

Treq

Terraq




Droge voeten en ultragrip

Onze ontdekkingsreiziger is uw ideale metgezel voor elke herfststal.

De Explorer is beschikbaar in klassiek bruin en zwart en past bijna elke outfit en kan perfect worden gebruikt voor zowel sportieve wandelingen als ontspannen wandelingen.

Dankzij de waterdichte materialen blijven je voeten droog, zelfs bij slecht weer. De ZAQQ Ultraip Barefoot Sole biedt u niet alleen een aangenaam hardloopgevoel, maar ook extra stop op gladde oppervlakken.

Ontdekkingsreiziger



Buitenboot in tijdloos ontwerp

De Mounteq -buitenschoenen zijn niet alleen functioneel, ze passen ook altijd perfect bij het tijdloze ontwerp.

Onze niet -slip en flexibel ZAQQ Terra Sole geeft u de nodige steun en de bewegingsvrijheid die u nodig hebt.

Het leer past zich in de loop van de tijd perfect aan en zorgt voor een individuele draagervaring. Met waterdichte voeding blijven uw voeten betrouwbaar, zelfs als het regent.

Met Mounteq is het beklimmen van de volgende Mountain Summit twee keer zoveel plezier.

Mounteq

Terug naar blog
1 van 3