Vergeet zware en onbuigzame wandelschoenen!

Vergiss schwere & unflexible Wanderschuhe!

Met onze ZAQQ Outdoor Barefoot -schoenen die je bijna het gevoel hebt dat je op blote voeten door de bossen rondloopt, maar je hebt nog steeds optimale bescherming en houd. 

Vergeet zware en onbuigzame wandelschoenen!

De innovatieve Sohlentechnology van onze buitenschoenen stelt u in staat om elke bult van de grond waar te nemen zonder dat uw voeten het risico lopen gekwetst te worden. 

Voel je vrij, voel je ZAQQ. 

 

 

Knuffelig en ademend 

Met Quiq vergeet je dat je helemaal schoenen draagt ​​- een echte gamuchanger voor alle outdoorliefhebbers.

Met zijn veer -lichtontwerp en het ademende en knuffelige gaasweefsel voelt Quiq als een tweede huid.

Voel de verbinding met de aarde onder je voeten en geniet van vrijheid die alleen zo'n goed ontworpen op blote voeten schoen kan bieden.

>> quiq <<

 

Comfort, stijl en functionaliteit 

Seeq is de perfecte combinatie van gemak, stijl en functionaliteit. Dankzij de subtiele mix van grijze en zwarte kleur past het naadloos in elke outfit zonder saai te zijn.

Ongeacht of u door de stedelijke jungle navigeert of op zoek bent naar de kalmte van de bergen, Seeq is altijd de juiste keuze.

>> Seeq <<   

 

 

Multi -Talent in Rain & Sun 

April, april, wat hij wil! Dat is de reden waarom een ​​waterdichte buitenschoen een goed idee is, vooral deze maand. 

Onze hiqe is een echt multi -heftig dat je niet alleen droog draagt, maar ook stijlvol door elke plas. Deze blote voetschoen is een lichtgewicht onder de buitenschoenen en boeit met zijn anatomische pasvorm en slipweerstand. 

April is misschien onvoorspelbaar, maar met hiqe op je voeten ben je op alles voorbereid. 

>> hiqe <<

 

Vegan en waterdicht 

Ben je op zoek naar een veganistische buitenschoen? Dan heb je quest waterdicht nodig!

Niet alleen het externe uiterlijk is overtuigend - het veganistische buitenmateriaal staat voor een nieuwe generatie duurzaamheid en duurzaamheid. Het tart elk weer zonder flexibiliteit te verliezen.

Deze blote voetschoen is het bewijs dat u geen compromissen hoeft te sluiten om bewust en tegelijkertijd milieuvriendelijk te leven en tegelijkertijd volledig en tot de natuur te voelen.

>> Quest <<   

Terug naar blog
1 van 3