Aantrekken en comfortabel lopen

Reinschlüpfen und bequem loslaufen mit Barfußschuhen

Vind je het niet leuk om aan te gaan? Geen probleem, omdat u onze broedschoenen op bliksemsnelheid aanbrengt!

Glijden

Onze ZAQQ's kunnen veel meer doen! Ze zijn ongelooflijk comfortabel en bieden je voeten de reikwijdte van beweging die je nodig hebt! Eenvoudig, sportief of elegant? Je kunt alles in onze winkel vinden!

Voel je vrij, voel je ZAQQ. 

 

Qarma: niet -uitgewerkt en stijlvol

Qarma ZAQQ ballerina

 Onze Qarma is de kalme Ballerina Barefoot -schoen die altijd past. In zijn glanzende leer ziet hij er stijlvol uit voor elke zakelijke outfit, evenals voor alle vrijetijdslooks.

Met fijne kous sokken kunt u deze ballerina gemakkelijk door de lentedagen dragen en er altijd netjes uitzien.

Selecteer uw Qarma uit 5 verschillende kleuren!

>> qarma <<

  

Monq: The Elegant

Monq Business Slipper

Het werkt echt niet eleganter dan met deze zakelijke loafer! Een hintte hiel, een captoe met fijne broguings en twee gespen maken deze blote voetenschoen zeldzaamheid.

Maar ontwerp is niet alles! In deze blote voetschoen loopt u naar topprestaties - Ultrabe brengt u niet alleen niet alleen ver vooruit in het bedrijfsleven.

>> Monq <<

 

Qea: de bootschoen

Qea bootschoen

Zoals op wolken en er ook ongelooflijk elegant uitzien - de blote voetenschoen maakt het mogelijk.

Het zwarte suede en de decoratieve veter zijn gewoon tijdloos en maken van Qea de perfecte schoen voor elke gelegenheid.

Grip snel, omdat we er maar weinig in het magazijn hebben!

>> Qea <<

 

LOOQ: Vrouwelijk speels

LOOQ Barefoot Ballerina

Als je geen hoge hakken hebt, hoef je het niet zonder elegantie te doen met onze looq. Integendeel, de vrouwelijke ballerina perfectioneert je look, biedt je stijlveiligheid en is ook hemels comfortabel.

U kunt onze looq vinden in 6 verschillende versies!

>> looq <<

 

QoSmo: glamoureus en uniek

QoSmo Barefoot Loafer

Op zoek naar pure glamour? Dan is Qosmo Champagne de perfecte keuze voor jou! Een super vrouwelijke op blote voeten schoen die niet stijlvol en vrouwelijk kon zijn.

Van buitenaf presenteert onze qosmo zich als een nobele loafer. Maar zoals bekend, gaat het ook om de innerlijke waarden en worden ze een onverslaanbaar argument! De blote voeten loafer is ongelooflijk zacht en flexibel en past in perfectie aan de contouren van je voet aan.

>> qoSmo <<

 

Qent: de sportief

Qent Barfuss Slipper

Met de combinatie van zachte suede, mesh en flexibele elastische band maakt Qent Blue optisch veel veel, maar biedt ook veel functionaliteit.

Het maasweefsel in het bovenste deel van de schoen zorgt voor maximale ademhalingsactiviteit en met de zwarte elastische band heb je een perfecte houding.

Quent is je sportieve broodje op blote voeten dat niet handiger zou kunnen zijn.

>> qent <<

Terug naar blog
1 van 3