Luchtig katoen voor de zomer

Luftige Baumwolle für den Sommer

Onze katoenen stof op blote voeten schoenen zijn perfect voor de zomer. Ze zien er niet alleen fris en modern uit, maar bieden je ook troost op de warme dagen die niets te wensen overlaat. 

Licht en bijzonder ademend 

De zachte katoenen stof nestelt zachtjes op je huid en voorkomt wrijving. Bovendien bieden deze lichte Zaqqs u een natuurlijke bewegingsvrijheid en laten uw voeten vrij in de zomer ademen.

Voel je vrij, voel je ZAQQ. 

 

 

De veganistische brei -schoen voor elke gelegenheid 

Deze charmante brei -schoen gemaakt van veganistisch katoenen stof ontvouwt zijn pracht met elke stap. Onze Qnit, bekend om zijn gemak en permeabiliteit, bewijst dat hij de ideale metgezel is, of wanneer hij door de metropool wandelt of in sportief gebruik.

Draag onze Qnit in zwart of wit naar meer elegante outfits of kies een van de levendige kleuren voor een ontspannen casual look of uw volgende sportavontuur.

>> Qnit <<  

 

 

 

Vooral luchtig 

Croqet is de ideale keuze voor diegenen die niet willen doen zonder hun sneakers, zelfs op broeddagen.

In het voorste gebied hebben we een grove katoen geïntegreerd waarmee uw voeten ongehinderd kunnen ademen. Onze croqet is vooral geschikt voor sporten, maar het ziet er ook prachtig uit naar de casual stadslook.

Air -permabel, comfortabel en cool - wat heb je meer nodig?

>> Croqet << 

 

 

Vrouwelijk-sport 

Als u uw voeten een elegante schaal wilt aanbieden zonder af te zien van maximale bewegingsvrijheid, dan is deze blote voetschoen de perfecte keuze.

De klassieke ballerin -snit krijgt een sportievere aanraking door een witte sneak -zool zonder zijn vrouwelijke charisma te verliezen.

Vergeet smeulende warmte na lange wandelingen in de zomer! Met Suqar in de katoenversie geniet je altijd van een ideaal voetklimaat dankzij de uitstekende luchtpermeabiliteit.

>> Suqar <<  

Terug naar blog
1 van 3