Licht, flexibel en ademend: ZAQQ Hardloopschoenen

Leicht, flexibel & atmungsaktiv: ZAQQ Laufschuhe

Onze hardloopschoenen zijn gemaakt van ademende materialen en hebben een goed doordachte ontwerp dat ervoor zorgt dat je voeten aangenaam koel en droog blijven, zelfs met intensieve activiteiten. 

ZAQQ Hardloopschoenen

Met ZAQQ Er zijn ook geen excuses in de zomer.

Licht, flexibel en ademend - je kunt vrij en zorgeloos bewegen, hoe heet het ook buiten is.

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

Nieuwe dimensie van hardlopen

Met SHOQQ ervaart u een nieuwe dimensie van hardlopen. Het biedt u de perfecte combinatie van lichtheid en ondersteuning.

Deze hardloopschoen is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren die allemaal één ding gemeen hebben: het onvergelijkbare gevoel van rennen op wolken.

Shoqq combineert sportief ontwerp met elegante eenvoud. Of het nu in het dagelijks leven, op het werk of tijdens je dagelijkse joggingronde is - deze blote voetenschoen is de ideale metgezel voor elke gelegenheid.

>> shoqq <<  

 

Uitzonderlijk ontwerp met comfortgarantie 

Met SPIQE moet u gegarandeerd je ogen op je trekken. Zijn moderne ontwerp maakt het een echte oogstadder. 

Deze blote voetschoen is zo ontworpen dat het uw voeten optimaal ondersteunt, waardoor u tegelijkertijd de maximale bewegingsvrijheid en een zorgeloos lopende gevoel krijgt. 

Ongeacht of u uit elkaar gingen voor rennen, wandelen of gewoon een ontspannen wandeling in het park - Spiqe is altijd de perfecte metgezel.

>> spiqe <<   

 

 

Uw drive & supporter 

Onze SQIP is meer dan alleen een schoen. Hij is uw drive, uw supporter en uw partner op weg naar een actievere en gezondere levensstijl. 

Zijn dynamische pasvorm en de niet -slipzool zorgen ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw training. Welke sport je ook oefent, SQIP brengt je bij de topprestaties. 

Ervaar het verschil dat een perfect ontworpen sport op blote voeten schoen kan maken en laat u overtuigd zijn van de kwaliteit en het comfort van SQIP.

>> SQIP << 

 

In onze categorie "lopende" gaat er meer

Hier vindt u onze ZAQQ's, die met hun ademende materialen en goed doordachte ontwerpen ervoor zorgen dat uw voeten aangenaam koel en droog blijven terwijl u actief bent in de sport. 

Voel je gemotiveerd, voel je vrij, voel me ZAQQ.

>> Alle hardloopschoenen voor vrouwen <<   

>> Alle hardloopschoenen voor mannen <<

Terug naar blog
1 van 3