Het was meestal gisteren: buitengewone blote voeten schoenen

Gewöhnlich war gestern: Außergewöhnliche Barfußschuhe

ZAQQ staat voor een nieuw type bewegingsvrijheid in combinatie met modieuze innovatie. Elke schoen is een handgemaakt kunstwerk dat de esthetiek en functie perfect combineert. 

Het was meestal gisteren 

Met deze buitengewone ontwerpen steert u gegarandeerd de massa uit en geniet u van de onovertroffen ZAQQ Comfort.

Voel je vrij, voel je ZAQQ. 

 

 

De spannende ballerina 

Het QISS-model is een bijzonder vrouwelijke en speelse Barefoot Ballerina en een echte opvallende!

De lederen koorden die om je kalf kunnen worden gewikkeld, maken de klassieke ballerina een spannende zomerschoen.

Wikkel gewoon de lederen riemen onder je joint, voor een informele dagelijkse look, of word een beetje moediger en wikkel je been in - dus je trekt iedereen 's avonds!

>> Qiss <<  

 

 

De dynamische sneaker 

Qanberra is je nieuwe, sportieve blote voetenschoen die je uit je dynamische kant laat zien.

Met zijn succesvolle kleurenspel ziet de sneaker er fris uit en past perfect in de warmere helft van het jaar.

Voor Qanberra gebruiken we fijn geperforeerd Nappa -leer, dat zorgt voor een hoog ademend vermogen. Dus je voeten zullen in de sneaker voelen, zelfs op de heetste dagen van het jaar zonder te gloeien.

>> Qanberra <<   

 

 

Sportieve sneaker 

Qendriq is je sportieve sneaker met een feel -good garantie. Met deze blote voetschoen heb je een lichte, coole en mega -comfortabele metgezel gevonden voor je vrijetijdsactiviteiten waarmee je moeiteloos en met vreugde aan het einde van de dag nog een mijl loopt. 

De ZAQQ Minimale zool pakt niet alleen de kleuren van het bovenste materiaal op, maar is ook ultra -convenient met zijn zeer flexibele en zachte eigenschap. 

U vindt Qendriq in vier verschillende kleuren, kijk eens!

>> qendriq << 

 

 

De vrouwelijke loafer

Onze Qerp -snoep is de vrouwelijke loafer, die er bijzonder zacht uitziet in zijn lichtroze.

Dankzij de flexibele zool en het ergonomische ontwerp, loop je in deze blote voetschoenen en op wolken - heerlijk licht en comfortabel.

De siertape geeft deze loafers een vleugje exclusiviteit. Het weerspiegelt een verband tussen traditioneel vakmanschap en modern ontwerp en maakt elke stap in een briljante verschijning. 

>> Qerp <<    

 

 

Klassieke stijl gecombineerd met koelte 

Qedo Brown is je nieuwe schoen die de klassieke stijl verbindt met een coole look. 

De bruine premium suede en de elegante veter 3-holes zorgen voor een klassieke noot, terwijl de witte zool en de muntkleurige binnenvoering een moderne draai toevoegen. 

Met deze blote voetschoenen toont je stijlbewustzijn zonder comfort op te geven. 

>> Qedo <<

 

 

De extravagante zakelijke schoen 

Deze elegante blote voetschoen kan niet worden overtroffen in een extravagantie - een zakelijke schoen voor de stijlvolle man.

In deze versie verschijnt onze Briq met veel nobele elementen die het absoluut uniek maken. De fijne broguing omringt vakkundig de zakelijke schoen en strekt deze visueel uit. Het optische hoogtepunt is het fijne leer in Tressé Optics.

Met Briq Brogue Tresse Black heb je je bevestigingsschoen gevonden, die gegarandeerd valt uit de menigte en jezelf presenteert vanaf je meest elegante pagina.

>> Briq <<   

 

 

Vrouwelijke elegantie bij uitstek 

Martelt u uzelf elke dag in uw strakke pompen en wilt u er maar één meer, uit ongemakkelijk schoeisel aan het einde van de dag? 

Dus het is nu voorbij, want met Mexiq heb je nu een alternatief. 

Met deze nieuwe ZAQQ-De focus ligt op de vrouwelijke elegantie. Dat is de reden waarom Mexiq runs heeft gericht. Maar maak je geen zorgen, op het gebied van de tenen hebben we niettemin voldoende ruimte verleend en het zachte leer strekt zich ook uit als dat nodig is.

>> Mexiq << 

 

 

De oog -catcher

Onze marq maakt indruk op zijn buitengewone ontwerp. De prachtig vervaardigde enkelcriminaliteit met fijne klinknagels maakt deze ballerina een echte oogstadder! 

Net als al onze ballerina's biedt Marq ook volledige bewegingsvrijheid voor je tenen en je voetballen. Of je nu de hele nacht met hem danst of door de boodschappenboulevards haalt, Marq is er en geeft je het maximale comfort. 

Maak van onze marq uw persoonlijke merk!

>> marq <<   

 

 

De opvallende sportvriend 

Spiqe is onze buitengewone en super comfortabele hardloopschoen. 

We hebben de ademende mesh -stof bedekt met een zwart netwerk van microvezel. De blote voetenschoen ziet er megamoders uit en is tegelijkertijd zeer stabiel. 

Of het nu gaat om rennen, wandelen of wandelen in het park - met deze sneaker trek je zeker je ogen op jezelf.

>> spiqe << 

 

Goede stemming sneaker 

Qolette is je nieuwe sneaker met een goede stemmingsgarantie! 

Perfect gecoördineerde kleuren creëren een modern ontwerp, wat leuk is als je naar kijkt. Na de eerste stappen in deze blote voetschoen, zul je volledig overtuigd zijn. Ren zoals op wolken met het bijbehorende op blote voeten gevoel, Qolette maakt het mogelijk!

De veelkleurige ZAQQ Minimale zool past harmonieus in het kleurconcept en zorgt met de hoge flexibiliteit en lichtdemping, zorgt voor een zachte gebeurtenis.

>> Qolette << 

Terug naar blog
1 van 3