Beter dan dit wordt een barefootschoen niet!

Besser geht ein Barfußschuh nicht!

Ben je klaar voor een nieuw niveau van stijl en comfort? We presenteren Expeq - de blote voetenschoen, die niet alleen is gemaakt voor buitenavonturen, maar ook een geweldig figuur in het dagelijks leven snijdt!

Stijlvol door de stad en veilig door het terrein

Met Expeq krijgt u uitstekende functionaliteit en een nobel ontwerp dat bij elke gelegenheid past.

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

Buiten op blote voeten schoenen mannen
Expeq: van leer tot veganistisch

Deze halfhoge, waterdichte buitenschoenen zijn verkrijgbaar in drie elegante kleurvariaties: zwarte, verschillende tinten bruin en blauw -gray.

En de beste? U kunt kiezen tussen verschillende materialen, van leer tot veganistisch, afhankelijk van uw persoonlijke stijl en uw overtuigingen.

>> expeq <<



Buiten op blote voeten schoenen bruine vrouwen

Comfort en functionaliteit

De slijtage -resistente rubberen zool biedt u weerstand weer en is bijzonder duurzaam. Desalniettemin profiteert u van een flexibele zool op blote voeten. U kunt het oppervlak dus bij elke stap waarnemen en uw voetspieren trainen.

Aan het einde van de as hebben we de halfhoge buitenschoen voorzien van een bijzonder zacht kalfskussen. Dit zorgt ervoor dat niets drukt of wrijft.

>> expeq <<



Waterdichte blote voeten schoenen
In zonneschijn en regen

Ongeacht of u in de natuur reist of door de straten van de stad wandelt, u ziet er altijd goed uit met EXPEQ en voel je je comfortabel.

Het waterdichte ontwerp met hoge ademhalingsactiviteit maakt deze buitenschoen altijd geschikt, ongeacht het weer.

Maak Expeq je nieuwe metgezel, of het nu op weg is naar kantoor, een ontmoeting met vrienden of tijdens je volgende avontuur in de wildernis. Je voeten zullen je bedanken!

>> expeq <<

Terug naar blog
1 van 3