Draai zonder koorden aan: glijd op blote voeten schoenen

Ohne Schnüren blitzschnell anziehen: Slip On Barfußschuhe

Onze ZAQQ's om in te glijden zijn perfect voor iedereen die graag snel en gemakkelijk in je blote voeten schoenen glijdt en onmiddellijk begint. 

Op blote voeten schoenen om in te glippen 

Geen opvallend, geen knikken, geen stress - gewoon aantrekken en ga! Perfect voor hectische ochtend of spontaan avontuur. 

Max, vind nu je gevoel -goede schoen in ZAQQ Winkel!

Voel je vrij, voel je ZAQQ.

 

 

Beste stop & perfect comfort 

Onze innovatieve SLIQ -sandalen bieden u een optimale hold en een onvergelijkbaar draagcomfort.

De praktische elastische band maakt vervelend slingeren of knikken overbodig. Glip gewoon naar binnen en ga!

Beslis voor eenvoudig zwart als je het leuk vindt of een elegant statement met nobel zilver instelt. Als je graag toeslaat, kies dan spannende kleuren zoals oranje of rood.

>> Sliq <<  

 

 

Tijdloos, vrouwelijk ontwerp 

Onze Qalma biedt alles wat je wilt van een sandaal: vrouwelijke stijl, comfort en bruikbaarheid.

Het elastische inzetstuk maakt snelle en gemakkelijke strakheid mogelijk, zodat u geen tijd verliest met vervelende gespen. Glip gewoon in en ga - de zomermode kan zo eenvoudig zijn! 

Ongeacht of u een elegante jurk of een casual jeans draagt, de Qalma Barefoot Sandalen past altijd perfect. Ze maakt haar eenvoudige elegantie de ideale metgezel voor elke gelegenheid, van een ontspannen wandeling door de stad tot de strandwandeling.

>> Qalma <<   

 

 

 

De elegante zakelijke loafer

Het werkt niet eleganter dan met deze zakelijke loafer! Een hak liet doorschemeren van buitenaf, een captoe met fijne broguings en twee nobele gespen maken deze blote voetenschoen een echte zeldzaamheid.

Monq brengt u niet alleen ver vooruit in het bedrijfsleven, maar vergezelt u ook in het dagelijks leven met het hoogste comfort.

>> Monq << 

 

 

Ongecompliceerdheid en comfort 

De TSEQA Black voor uitglijden is de perfecte combinatie van ongecompliceerdheid en maximaal comfort.

Deze op blote voeten schoen verrast met zijn gemak en uitstekende ademhalingsactiviteit. Dit maakt hem de ideale metgezel voor lange dagen als je veel reist.

Het eenvoudige, zwarte premium velor leer en het vetervrije ontwerp geven Tseqa Black een informeel, informeel karakter dat moeiteloos in elke garderobe past. 

>> tseqa <<    

 

 

De slip sneaker 

Snel geklemd en je kunt beginnen! Op de volgende berg, door het bos of door de stad-sqy, heb je absoluut wat nodig is om een ​​favoriete sneaker te worden voor elke kans.

Het elastische, veganistische maasweefsel wordt gekenmerkt door hoog comfort. Het knuffelt je voet perfect zonder te beperken. Wat heb je meer nodig?

>> sqy <<

 

 

Vrouwelijke loafer 

Ontdek QERP, de vrouwelijke loafer, het gemak en de stijl op een prachtige manier. Deze slipschoen maakt indruk met zijn flexibiliteit, duurzaamheid en niet -slipzool. 

En het beste ervan: het ziet er ongelooflijk chic uit! Of het nu in het dagelijks leven is, op kantoor of bij elegante gelegenheden - met QERP op je voeten ben je altijd goed gekleed. 

Behandel uw voeten deze luxe en ervaar hoe mode en gemak op het hoogste niveau samenkomen.

>> Qerp <<   

 

 

 

Maximaal vrij van voet 

Ben je lang na maximale voetvrijheid, of je nu thuis ontspant of de wereld verkent? Dan zijn de SOQQ's precies voor jou!

Een speciaal hoogtepunt van de sokschoenen is je dunne en flexibele zool, waarmee je ze klein kunt oplossen. Dus je neemt nauwelijks ruimte in beslag en kunt gemakkelijk worden opgeborgen in je reis- of sporttas.

Gegooid en wegrennen, natuurlijk met SOQQ!

>> SOQQ <<

Terug naar blog
1 van 3